Összes oldalmegjelenítés

2010. január 17., vasárnap

Hétvége ismét

Már megint vége egy hétnek, holnap ismét hétfő.


Az éjszakáink lámpa nélküliek, viszont sűrűn kelősek. Vagyis legalább ötször kel még éjszaka. És, ma megkóstoltattuk az almát Bendivel. Vagyis egy kanál frissen facsart alma levét. Hát, volt fintorgás rendesen. Na, mindegy, holnap jön a következő kanállal, mert eddig úgy néz ki, hogy a szervezete elfogadta. Aztán jöhetnek szépen sorba az új ízek.


És hozok most egy videót, ahogy már átfordult a hasára. De úgy néz ki a mutatvány, hogy én a kiságy közepére rakom háttal és ő mindig jobb oldalt fordul át hasra, így egy kicsit közelebb tettem a rácshoz, hátha amarra is átfordul (amúgy át tud fordulni arra is, csak erre többször műveli ezt a folyamatot). Szóval így a rácsra fordult és kuksizott:




 


Illetve hozok egy képet, ahogy próbálkozik a kiságyban. Mikor sikerül neki hasra fordulnia, elindul a játékok felé, hát most így sikerült:



 


És Marci barátjával pénteken:



Hát furcsa, hogy Bende is ekkora volt még pár hónappal ezelőtt, most meg már látszik a különbség…

1 megjegyzés:

  1. hú, de pici a Marci baba Bende mellett.....:) Hihetetlen, hogy a lurkóink is voltak valaha ilyen pindurkák. Nemsokára már Ti is tehetitek le az ágyat egy fokozattal, mert Bende is beindul a pörgés-forgás-ülésbe. :)

    VálaszTörlés