Összes oldalmegjelenítés

2010. január 27., szerda

Az elmúlt napok

Nem jöttem egy kicsit. Semmi különös nem történt, csak egyszerűen elvoltunk. A hétvégén ugye próbálkoztunk az új ízzel, a répával. Hát ízleni ízlett Bendének, csak megfogta a hasát és egy kicsit keményebb volt a széklete és fekete. Ezt valószínűsítettük, hogy a vastól volt, amit minden nap szedni kell (közben a dokival is konzultáltam), de egy napra leálltunk a hozzátáplálással, hogy megnézzük, valóban az volt-e a ludas. Így hétfőn csak szopiztunk és vissza is állt a széklet a normálisra. Illetve a répát viszontláttam a pelusban, így ez azt jelenti, hogy az emésztőrendszere még nem tudja feldolgozni ezt az ételt, ezért most egy kicsit hanyagoljuk ezt a zöldséget, majd pár hét múlva visszatérünk rá. Tegnap ismét evett almát, most a héten még ezt kap, majd jövőhéttől próbálkozunk a krumplival. Hétvégén megyünk haza a szülőkhöz is, így legalább addigra már megszokja az almát is a kis gyomra.


Hétvégén apukájával játszott, én meg dvd-tem, illetve hétköznap is próbáltam megnézni egy-egy filmet. Mi a tv-t nagyon minimálisan használjuk, napközben szinte sosincs bekapcsolva, inkább a számítógép megy. De most rákattantam a filmnézésre. Délelőtt elkészítem az ebédet és délután, ha Bendi alszik, akkor megnézek egy filmet. Mondjuk az alvásról is eszembe jutott, hogy pár napig csak kétszer aludt napközben, aztán vasárnap háromszor, végül hétfőn meg alig aludt. Bealudt ugyan háromszor, de ebből az első 10 perc volt, a második kb. 20 perc és a harmadik alvása volt kb. ¾ óra. Éjszaka meg még mindig kel 4-5-ször. Hízni hízik, vezetek egy táblázatot, és nézem, hogy most kb. hol kellene állnia, ha fél éves korára duplázzák, egy éves korukra triplázzák a születési súlyukat. Mi jól állunk, mert 6250-nek kellene lenni és tegnap este 6880 gramm volt.


Az új szokása, hogy ha pelus csere van, akkor beveszi a lábát a szájába. Mondjuk ezt már régebben is elkezdte csinálni, csak mostanában a pelusozás közben nagyon tetszik neki, hogy meztelen a lába és a nagyujját tudja szopogatni. Este a fürdés előtti meztelenkedéskor is egyből bent van a lába a szájában. Aranyos.
És most hozok egy friss videót, ma készült, a kis rötyögősről:


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TwtysbVj_d0&hl=en_US&fs=1&]

2 megjegyzés:

  1. imádom, amikor így kacagnak, annyira cuki Bende is!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes a kacagása! Olyan igazi baba kacagás.

    VálaszTörlés