Összes oldalmegjelenítés

2010. július 1., csütörtök

Ügyesedik

 Most csak videókat hozok, a játszótéren milyen ügyes már. Kedden délután csúzdáztunk, Csongi segített neki én meg fent álltam és ott segítettem, tudom, nem így kellene rászoktatni, de ez nagyon tetszett neki: 







És utána még maradtunk egy kicsit, bár már senki nem volt rajtunk kívül (egy család épp készült hazafelé) és a szúnyogok is kezdtek feléledni, így nem sokáig maradtunk: 









Szeret nagyon bújócskázni, a lakásban is, általában a fotel mögé bújik el és néz jobbra-balra, meg felülre, hogy hol kukucskálunk. No és a függöny mögé is szeret elbújni, aranyos nagyon....


És egy tegnapi videó, itt még csak velem volt, mert Csongi dolgozott és ez után érkezett, már ilyen ügyesen felmászik a lépcsőn, nincs megállás már:





Általában késő délután megyünk le, amikor már nincs az a nagymeleg, de még van játszópajtás. Tegnap már volt egy kis vitatkozás a játékok közül, eddig Bende hagyta, ha elveszik tőle a játékot, most viszont nem engedte a vödröt sem, meg a lapátot sem elvenni. Aztán pedig labdázott, meg autózott, igaz, egyik sem a mienk, mert a mi játékunk épp másnál volt, de ez belefér. Van kavarodás rendesen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése