Összes oldalmegjelenítés

2011. január 17., hétfő

Hétvége

 Pótszilveszterezni voltunk hétvégén Marcell barátunknál. Jöttek Alízkáék is, így volt egy kiscsaj is, akiért lehetett verekedni. Na, jó, így nem igaz, de szilveszterkor ugye két lány volt, meg Bende, most két fiú volt és Alízka. Kata barátnőnk sajnos lebetegedett, így nem tudott részt venni a mulatságban. Aranyosak voltak a fiatalok, játszottak, néha elvették egymástól a játékot, mert persze mindig az kellett, ami a másiknál volt. Marci nagyon akaratos, bár Bende sem hagyja magát, ő az, aki engedékenyebb. Alízkával meg finomabban játszott, ha egy játék kellett, meggondolta, hogy elvegye, vagy akkor hagyja a leányzónál. Hát kíváncsi leszek, milyen lesz majd a bölcsiben, oviban.

Mi felnőttek is jól éreztük magunkat, beszélgettünk, vacsiztunk, majd nyolc körül eljöttünk, jött a fürdésidő. Vasárnap pedig elmentünk meglátogatni Csongi nagymamáját, akit pénteken műtöttek. Ezután pedig találkoztunk Laci tatáékkal és elmentünk az állatkertbe, ahol Bende láthatott oroszlánt, tigrist, majmokat, papagájt, struccot, szurikátát, kígyókat, pumát, leopárdot, meg még sorolhatnám. Tetszett neki. Végig sétált, vagy éppen tatája hozta, vagy Csongi. Épp most szeretném elpakolni a babakocsit, mert úgy veszem észre, hogy nem lesz rá szükség. Illetve majd veszünk egy esernyőkocsit, ami nem foglal annyi helyet, vész esetén az is megteszi, de ami most van, az elég nagy helyet foglal a garázsban is, meg az autóban is. No és már hetek óta nem használtuk. Ha jön a szép idő, motorozni fogunk, meg kerékpározunk, addig meg buszozunk és autózunk. 

Nem tudom, hogy ennek a jó időnek köszönhetően, de most kezd taknyosodni Bende. Jelenleg alszik, de már többször mentem törölni az orrát és hallom, hogy a száján veszi a levegőt. Talán túl öltöztettük tegnap és egy picit leizzadhatott, nem tudom. Éjszaka is hallottam, hogy szörcsög, valószínűleg ismét előkerül az orrszívó-porszívó. Csak ennél nagyobb baj ne legyen. A héten még nem mentünk volna úszni, de jövőhéten mennénk, nem tudom, rendbejön-e addig (a köhögés is két hétig tartott). Amúgy ismét rossz alvó lett éjszaka, minden éjszaka kel többször is. De legalább tudom, hogy át tudja aludni az éjszakát és várom, hogy mikor lesz megint egy pihent napom...

1 megjegyzés: