Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 24., szombat

Videók

 A környéken hordják a házi tejet, az autóból pedig szól a "boci-boci-tarka" dalocska. Hát ezen a délutánon végigkísértük itt a környéken az autót és amikor elindult a zene, akkor Bendegúz elkezdett a maga módján táncolni (nem sokáig táncolt, de az a"alap" lépéseket ki lehet nézni):










Nagyon szeret mostanában ugrálni, mindegy, hogy hol van, a pelenkázóról le, az ágyról le, a múltkor a csúszdáról akart leugrani, vagyis ugrott is, de szerencsére seggre esett, a szívbajt viszont rám hozta. Persze ott a nagyfiúk ugrálgatnak a levegőben szaltókat, meg felmásznak a csúszda tetejére és hát persze, hogy a fiunk is utánozni akarja. Aztán valamelyik nap a kiságyáról ugrott át a nagyágyra: 









Egy kicsit hallatszik, hogy milyen édesen beszél, meg mondogatja utánam a dolgokat. Persze amikor a szövegelést szeretném felvenni, akkor nem beszél...


Illetve van még egy videó, a napokban készült ez is, az apja megtanította neki, hogy tud felmászni a mászókára. Persze ez is egy kedvenc játék mostanában a játszin: 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BdQmBSbMYTw&w=480&h=360]

Azóta készült volna egy újabb videó is, a láncos mászókán is átmegy már segítség nélkül, persze háromszor megcsinálta egymás után, aztán, mikor meg akartam örökíteni, akkor már nem volt érdekes.... 

Szóval telnek a napok, mivel szép időnk van, szinte naponta kétszer lent vagyunk. Délelőtt egy hosszú játszizás, délután meg az udvaron, vagy a környéken sétálunk. 

Ma nagytakarítás volt ismét, délután megyünk ki a gokartpályára, mert bérgokart verseny lesz, éjszakába nyúlóan (persze nem maradunk addig), holnap meg baba-expo lesz, a hiányzó dolgokat remélem sikerül beszerezni. Illetve lesz ugrálóvár, meg mondókázás, meg bábos torna is. Hát kíváncsi vagyok, milyen lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése