Összes oldalmegjelenítés

2010. február 4., csütörtök

Helyzetjelentés

Nem történt semmi  különös, fog még mindig ínyen belül, kúszás-mászás hanyagolva, viszont újra gyakorolja a hasról-hátra fordulást. Ugye régebben már írtam róla, hogy egyszer az ébredés utáni heverészésben, mikor a nagyágyon voltunk mind a hárman, többször is hasról hátra fordult Bendi. Aztán ezt nem gyakorolta többet, inkább előnyben részesítette a hátról-hasra fordulást. És most újra elővette régi tudományát és már ide-oda forog. Na, jó, nem úgy, mint a ringlispír, hanem csak módjával. Illetve már kezdi felvenni a mászás pozíciót is, húzogatja a lábát maga alá, illetve dülöngél is. Nagyon aranyos ilyenkor, csak az a baj, hogy berág magára, hogy nem halad semerre és ilyenkor földhöz is vágja magát (nem mintha olyan messze lenne tőle).


Az ételek: ugye már az almát szereti, egy kis naranccsal hígítva, hogy ne legyen szorulása. A napokban elkezdte enni a krumplit, alufóliában pároltam (répát is, meg almát is, meg céklát is, az alma már elfogyott, a répa és cékla a mélyhűtőbe került). Holnap pedig főzni fogom a krumplit és lehet, hogy az almát is. Most próbálok minden variációt és a hétvégén szeretnék sütni egy nagy adaggal mindenből, remélem kapunk tököt is. És hamarosan kap majd bébiételt is, amit nem én készítek el. Kíváncsi leszek, hogy az hogy fog neki ízleni. Még mindig szopizunk, szinte megmaradt a napközbeni 5 szopizása és az éjszakai sok. Ezt már nem is számolom, néha igen sokszor fent van. Még nem váltjuk ki egyik szopit sem, amíg van tej, addig csak kóstolgatunk, aztán majdcsak összeáll az étrendje is. Bár nem tudom, mi lesz majd, ha kibújik a foga, de egyelőre ebbe még nem gondolok bele (ahogy Bambi is írta, hogy ők már négy hónapja várják, hogy kibújjon és náluk is így kezdődött, hogy fehérlett egy kis rész az ínyénél). Hát meglátjuk. Végülis minél később jön ki (állítólag), annál egészségesebb lesz sokáig. De azért majd próbáljuk is arra nevelni, hogy egészséges maradjon.


 


Az alvás: hát van, hogy elég neki a két napközben alvás, van, hogy kell még egy harmadik is. Mikor hogy jön ki a lépés. Reggelente ébred öt-hat körül, pelus csere van, aztán alszunk még egy kicsit. Most reggelre kb. hatszor keltem hozzá, ez most rekord volt, de végül aztán magam mellé vettem és ott aludtunk hárman. Reggel meg olyan édes, ahogy ébreszt. Szóval két  napig elég volt neki a két alvás, ma kellett egy harmadik is. Hát ez van, még ezzel sem sietünk.


És friss képek, lemászott a játszószőnyegről:



 


Kis vigyori:



 


Szőke hercegem, kék szemmel:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése