Összes oldalmegjelenítés

2010. október 22., péntek

Móka Miklós

Sok minden újdonság nem történt velünk, a nyolcadik fog már nagyon bújna, de még mindig nem törte át az ínyét (most már tuti napok kérdése). Tegnap voltunk mondókázni és már beiratkoztunk a nov. 4-i napra is. Jövőhéten szombaton lenne, oda még Csongi is el tudna jönni, de hát megyünk a szüleinkhez, így marad a novemberi. Bende már ismerősként megy körbe-körbe a terembe, ott volt Marci barátunk is és anyukája, így az „ismeretlen ismerősök” mellett volt egy igazi kis haver is. Marci is nagyon barátkozó és ismerkedő volt. És most elég sok új mondókát tanultam volna meg, ha meg bírtam volna jegyezni őket. Na, de majd legközelebb…. Készülök és megint videózok.   

Amúgy egy mókamikink van, azért is lett Móka Miklós a bejegyzés címe. Kis huncut gazfickó. Egy pár kép, ami mutathatja is, hogy tényleg kis kópé:

No és segített nekem a fiókot kipakolni. Nem mondom, elbírtam volna egyedül is és talán gyorsabban is végeztem volna, de hát olyan segítőkész, hogy nem utasíthattam el (ja és telefonál a telefonom alkatrészével):

Persze megtalálta a kis ajándék sudocremet, amit ugye popsira kellene kenni, de ő megszagolgatta, mert hát roppant jó illata van:

Egy picit olyan lett az arca, de nem vészes. Aztán az íróasztalon is kellett neki pakolászni:

Talált egy „kincses ládát”:

Aminek meg kellett nézni a tartalmát:

És ma, az első fintor után nagy előszeretettel ette a citromot, meg se kottyant neki:

És egy videó, az állatkert felsorolásból, a béka kimaradt, pedig olyan aranyosak brekeg:

http://www.youtube-nocookie.com/v/ZbMUY6fyGyc?fs=1&hl=hu_HU&color1=0x006699&color2=0x54abd6

2 megjegyzés:

  1. De édes, ahogy utánoz mindent! :))))

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlenül édes, főleg, amikor a fiókban ül, na meg amikor a vödröt a fejére húzza, na meg az összes képen és videón... :) És most látom csak, olyan rénszarvasos benti cipőnk (vagy micsodánk) nekünk is van!

    Látom, nálatok Bob, a mester a nyerő!

    VálaszTörlés