Összes oldalmegjelenítés

2013. január 11., péntek

01.02.


Tegnap elmentünk sétálni ebéd előtt. Egy kicsit körbesétáltuk a környéket. Nem haladtunk messzire, mert babakocsink már nincs (még költözés előtt eladtuk), a bicómra még nincs felszerelve a gyerekülés (ugyanis kaptam egy használt bicót karácsonyra), úgyhogy gyalogosan megyünk ide-oda. Az út végén már fáradt volt Merse, meg Bendegúz is, hiszen azért előtte éjszaka igencsak sokáig fent voltak és hát keltünk azért reggel (viszonylag) időben. No, de a lényeg az, hogy Merse orra bukott. Volt sírás, meg látszott, hogy vérzett is a szája. Még most is le van horzsolva. Viszont tegnap észrevettem, hogy sokat piszkálja a nyelvével a fogait és hát észrevettem, hogy a felső fogából hiányzik egy kis darab. Sikeresen beütötte, mikor elesett. Most még várunk, de ha tovább törik, akkor megyünk fogorvoshoz. Hát mondom én, hogy vele több gondunk lesz majd, mint Bendegúzzal. A Luca napi ovis mulatságon is Bendegúz hátrahúzódott, nem mert sehova sem menni, míg az öccsét nem érdekelte, hogy nagyobbak vannak nála, meg fellökik, tulakodott előre. 
És úgy néz ki, hogy 14 hónaposan térünk át a napi egy alvásra. Szilveszter napján kezdtük el, hogy csak ebéd után tettük le, igaz, akkor be is aludt az evésbe. Aztán tegnap is megvártuk az ebédet, ma meg már könnyen vette, hogy csak ebéd után fektettem le. Sőt, még kettőkor alig akaródzott neki aludni, végül csak elringattam.

Bendegúz megkapta az ágyat, amit össze is szereltünk és hát már tegnap ott aludt. Igaz, Ő is nálunk kezdte, de végül kétszer jött át hozzánk, Mersével váltották egymást. Remélem hamar megszokja majd az új fekhelyet. Ez már felnőtt méretű, most a fél szoba tele van vele, de végülis még maradt hely. Tegnap felraktuk a csúzdát is, csúszkáltak jó párat, ki is fáradtak. Merse is megtanult szépen lecsúszni, a végén már állva akart lejönni. Aztán azt játszottuk, hogy elbújtunk az ágy alatt, Csongi meg keresett minket. Ma már olyat játszottunk, hogy Bende jött, hogy „na, hol van a kis öcsim? Merre bújkált el? A játszós szobában? A nagyszobában? Áááá, itt vagy” és örültek egymásnak, hogy megtalálta egyik a másikat. Aranyosak…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése