Összes oldalmegjelenítés

2012. március 21., szerda

Óvoda

Mától lehet beiratkozni az óvodába. Mi már meg is tettük. Még egy papírt kell levinnem és várhatjuk a levelet. Sajnos túljelentkezés van, úgyhogy csak örülni tudok majd, ha felveszik. Ha nem, akkor meg még marad itthon egy évet. Azért bízok benne, hogy felveszik.... Kb. húsvét körül meg is kapjuk a választ!

A múlt hétvégén hazamentünk a szüleinkhez. Szép idő volt, mindenkit meglátogattunk. Volt idő még szalonna-sütésre is. Bendegúz úgy belakmározott a zsíros kenyérből, hogy aznap este elég rosszul aludt. Merse se volt valami jó alvó, úgyhogy nem pihentünk túl jól. De végül is sokat voltunk a friss levegőn, Merse is volt tutujgatva, Bendegúz is nagyizhatott, úgyhogy jól telt a hétvége.

Szerveződik Merse keresztelője is. A templomban már be vagyunk jelenktezve, az éttermi részt körbejártuk, most mérlegelünk, mi lenne a legjobb. Addig még hazamegyünk húsvétkor. Furcsa lesz megint mennem a fiúkkal, mert ugye Merse még anyatejes, így én is elkísérem őket az útjukra. Meg mondjuk neki az alvás miatt még lehet, hogy macerásabb lesz a locsolkodás, de hát meglátjuk, mi lesz még. A személyi igazolványokat is várjuk, hogy aztán ki tudjunk menni a dédikhez is. Remélem addig meg is érkezik.

Kedd-csütörtökönként járunk gyógytornára Bendegúzzal, tegnap nem volt valami aktív, csak játszani akart szinte, de végül a feladatok 70%-át végigcsinálta. Esténként itthon tornáztatjuk mi is, ügyesedik.

Hát most csak ilyen kurtafarknyi bejegyzés sikeredett....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése