Összes oldalmegjelenítés

2012. február 29., szerda

02.29. Négy évente egyszer...

Csodás szép napsütés van odakint, már voltunk lent jó két órát és még szándékozom levinni a fiúkat a délutáni alvás után is. Jön a tavasz, a jó idő, úgyhogy a napi két séta tervbe van. Tegnap elég ramaty időnk volt, így csak délután jutottunk le, illetve Merse elég sokat is aludt délelőtt a kiságyban, így nem akartam már megzavarni a "napirendjét". De hétfőn is kétszer mentünk le, mert szinte minden sétálásnál bealszik a babakocsiban, úgyhogy ha már látom, hogy nyűgös, akkor kezdem összeszedni a csapatot és megyünk a levegőre.

Holnap kicserélik az erkélyen az üveget, már úgy vettük meg a lakást, hogy ki volt törve az üveg az erkélynél, ez dróthálós üveg, nem okozott eddig problémát, de most felmerült a lehetőség, hogy a biztosító állja az összeget, így meg is csináltatjuk. Aztán délután meg négy hónapos státuszra mennek a fiúk, vagyis Csongi elviszi Mersét. Ismét lesz két oltása is. Én addig itthon maradok Bendével, illetve jön a biztosítós hölgy is, elviszi a számlát.

Szombaton ovis nyílt nap, már nagyon készülünk rá! Próbálkozik a nagy wc-be is a nagy dologgal Bendegúz, több-kevesebb sikerrel. Tegnap már későn ültettük rá, így elszórakoztatta magát, letekerte a wc-papírt addig. Én meg tekerhettem fel... Mindenesetre a kisbincije is már elfoglalta a helyét a nagy wc-ben. Most várjuk a jó időt és elkezdjük a pelenkát elhagyni.

Hát most ennyit, hamarosan jövök az aranyköpésekkel is, imádom, ahogy magyaráz és csak mondja a sok okosságot Bendegúz!

És azt is imádom, mikor Merse úgy megörül a bátyókának, ha elkezd hozzá beszélni, hogy csak úgy csillog a szeme! Egyszerűen imádom őket és kész!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése