Összes oldalmegjelenítés

2010. március 19., péntek

Megvagyunk

Múlthéten hazamentünk a szüleinkhez, illetve meglátogattuk apukámat, aki ismét kórházban van. Most is készülünk, ma délután indulunk és majd vasárnap jövünk vissza. Az idő nagyon szép, tavaszias, reméljük ilyen is marad.


A héten kóstoltattuk Bendével a kiflit



Tetszik neki és bár figyelni kell, hogy ne harapjon nagy falatot, viszonylag szépen eszi. Na, jó, a morzsahad ott marad az asztalon és még a földre is kerül, de hát most ennek van itt az ideje. Most már az etetőszékében ül és ott eszik, a bébihordozót száműztük e téren. Az ülés is megy már neki, egyre ügyesebb és nem dől el. Mostanában már a felállást gyakorolja, szerintem napok kérdése és fel fogja húzni magát, így a kiságyban is lejjebb kell majd tenni a matracot. Kúszással már elér tárgyakat, ha elgurulnak előle, illetve rájött, hogy mászni is lehet, pár lépést már meg tud tenni, úgyhogy haladunk. Az éjszakai alvás is változó, ma csak kétszer ébredt, de tegnap kb. négyszer, tehát itt nincs semmi rendszerünk, kelünk, ha éhes. Nappal próbáljuk tartani az evéseket és alvásokat, délelőtt van egy nagyobb alvása, aztán délután csak egy fél órát, órát alszik még. Persze ez is szokott borulni, meg attól is függ, hogy mikor ébred, mondjuk általában reggel hatkor már ébredés van.


És hozok még egy képet, ahogy spárgát nyom, mivel úgy is fel tud ülni, hogy ki van nyújtva a lába, terpeszben és átbillenti az egyensúlyát, aztán így érkezik meg:



És most akkor kellemes hétvégét kívánunk!!!

1 megjegyzés:

  1. Nektek is szép hétvégét kívánunk és Apudnak meg gyógyulást!

    VálaszTörlés