Összes oldalmegjelenítés

2015. október 27., kedd

2 éves Berci

Igen-igen, olyan hamar eljött ez az idő, ismét szülinapot ünneplünk :-)
Két évvel ezelőtt már a karjaimban tarthattam a harmadik fiamat is. Két évvel ezelőtt már örültem, hogy a dokim mégis amellett döntött, hogy indítsuk be a szülést... pedig két évvel ezelőtt reggel még úgy indultam a kórházba, hogy inkább várjuk meg a napját, amikor jönni akar, de ugyebár a köldökzsinór a nyakán volt már, így jobb is, hogy beleszóltunk egy kicsit a természetbe. Egy kicsit nosztalgiázom és ide is hozom a születéstörténetet.
Két éves nagyfiú már a harmadik kiskirályfink is, hamarosan ünnepel a középső is és ilyenkor a nagyfiunk egy kicsit el van keseredve, hogy most a kicsik ünnepelnek, de hát Ő meg az apjával tarthatja nyáron a szülinapját.
Hétvégén már voltunk otthon nagyizni, úgyhogy a tortákból sem volt hiány, meg az ajándékokból sem. S bár Mersének még van pár nap a szülinapjáig, már megkapta tőlünk is az ajándékét. Mivel Bendegúz kapott a szülinapjára rollert és Merse is próbált rollerezni és mivel Bercel ajándéka is egy kis roller lett, így Merse is megkapta már most. Tegnap már ki is próbálták, ahogy hazaértünk, mentek egyet a kamaszjátszótéren is, ami direkt a görkoris-gördeszkás-rolleres-bmx-es kamaszoknak lett építve. Tetszett nekik, bár trükközni még nem tudnak, szerencsére.
Hamarosan jövök a képekkel is!





1 megjegyzés: