Összes oldalmegjelenítés

2012. június 3., vasárnap

2 alvás, vadaspark és képek...

Csütörtök reggel hétkor ébredtünk, ennek örömére Merse csak kilenc után aludt be először. És aznap még egyszer délután. Így lassan ott tartunk, ahol Bendével már ilyen idős korában tartottunk (bőven). A napi két alvásnál. Bendegúz egy éves kora után már csak egyet aludt, ahogy most állunk, úgy érzem, hogy Merse még bőven kettőt fog akkor is aludni. Furcsa az egész, mert Bendegúz az "etalon", hozzá hasonlítom a Mersés dolgokat is (nem azért, hogy úgy csinálja Ő is, hanem mégiscsak kell egy támpont, akihez viszonyítani tudok). Szóval Merse teljesen más alvásban is. Igaz, Bendegúz is tesz róla, hogy ne aludjon kevesebbszer többet, inkább többször alszik kevesebbet. Hát ez van.

A kajáltatása sem megy olyan könnyen, bár már több ételt megismert, de jelenleg a tejpép a befutó. Minden más nem érdekli. Hiába pepecselek neki minden nap krumplit, meg répát, meg ízleltetem vele a gyümölcsöket, nem nagyon akarja elfogadni. Bár lehet, hogy most a betegségnek is betudható, mert tegnap óta már Merse is köhög, meg mára már láza is volt. Holnap viszem is a dokihoz majd.

Tegnap elhasználtuk a vadasparki belépőnket, Merse is nézelődött, Bendegúznak is tetszett. Tavaly augusztusban vettem egy 10 alkalmas bérletet, így fél áron tudtunk bemenni, de mostanra elfogyott a kuponunk. Még gondolkozom, hogy vegyünk-e újat, de erről majd később.

Amúgy minden okés, Merse a megfázás mellett is nagyon jókedvű, vigyorog mindig. Az éjszakáink nem a legjobbak, de hátha ez is változik. Csak optimistán!

Válogatok pár képet...

Ez múlthéten készült, mikor a hídi vásár végén meglátogattuk a játszóteret (sajnos a mi gépünkkel kevés kép készült, de várjuk a többit Laci tatáéktól :-))

Ezek pedig a tegnapi vadasparki kirándulásról:


Kis bágyadt volt már Merse:

Az oroszlán család:

Fiúk, háttérben az oroszlánokkal:

A tigris:


Makik:


Készült még pár kép a majmokról, a medvékről, a párducról, a kacsákról, hattyúkról, a házi állatokról is, de ennyi szerintem ízelítőnek elég is volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése