Összes oldalmegjelenítés

2012. június 26., kedd

Egy hét

Múlthéten otthon voltunk, vagyis én mentem a fiúkkal, Csongi itthon maradt és próbált haladni az ajtók festésével. A fürdőszoba ajtó lefestve, a wc és konyhaajtó lecsiszolva, még a két szobaajtó vár csiszolásra és ezeket kellene lefesteni. Meg azután az ajtókereteket is, mert besárgultak a négy év alatt. Pedig nem is cigizünk. Azután még a garázst is ki kellene festeni, meg lassan a lakást is át kellene festeni, meg még van egy-két dolog, ami várat magára, mert nem úgy haladunk már két gyerekkel, mint ahogy azt szeretnénk.

Mi hazamentünk a nagyiékhoz. Első nap Kati mamáéknál voltunk, ahol Bendegúz és Dari nagybátyja nagyon jókat játszottak. Sőt, egyre rosszabbak már együtt. Délután pancsoltak is, ahol Bendegúz a nagy rohangálásban beverte a fejét az ablak párkányba, hát lett szép nagyo dudor, meg sírás, meg vérzett is. Figyeltem a reakcióit, de mivel 10 perc után már menni akart vissza pancsolni, meg utána se volt baja, így remélem meg is ússzuk ennyivel. A seb még mindig ott van a kutacsa körül. Mivel nem aludt napközben, este kidőlt mellettem. Merse is viszonylag jót aludt.

Kedden anyukámékkal voltunk, de délután átmentünk Laci tatáékhoz és Bendegúzt ott is hagytam két éjszakára, így nekem csak egy gyerekkel kellett letudnom az esti rutint. Nem is volt baj, mert hétfő este Merse nem volt meg senkinél (meg a hét további napján is elég anyás volt, de hát most eljött ez az idő is, ahogy Bendénél is volt ilyen korszak). Szóval hétfőn gyorsan kellett lefürdetnem Bendét, de szerencsére utána minden stimmelt már mindkettő fiúnál. Merse jöhetett hozzám, Bendegúz meg elaludt a nagyágyban.

Szerdán Laci tatáéknál voltunk, kimentünk a tanyára és fürdőztünk a nagy medencében. Merse is, Bende is. Nagyon tetszett nekik. Sajnos képet nem készítettünk, mert ez valamiért elmaradt, de majd legközelebb! Bende elviselné a medencét a mi lakásunkban is, az biztos. Kis vizibolha még mindig.

Csütörtökön meglátogattam két barátnőmet, ahol összeeresztettük a gyerekeinket, így öten jól elvoltak a skacok.

Aznap este pedig kivittem Bendét Kati mamáékhoz aludni, hát, le is fárasztották a gyerekek a felnőtteket. Pénteken hajnal ötkor riadót fújtak, úgyhogy eléggé elfáradtak már délelőtt. Mivel egész héten kánikula volt, de péntekre jött a lehűlés, így haza is jöttünk. Legalább Bendegúz is aludt és Merse is egy nagyobbat a kocsiban. Sőt, Merse végig aludta, Bende meg kétszer ébredt rosszul, úgyhogy volt negyed-negyed óra hisztizés még.

Júliusban is csinálunk egy ilyen hetet, mert az ajtók festése is jobban halad, ha nem vagyunk itthon, meg a fiúk is elvannak a családdal legalább. Nyaralni most úgysem megyünk, max. majd augusztusban a Balatonra egy hétvégére, de nagyobb utat nem terveztünk.

Vasárnap megint voltunk Tősfürdőn, fürdőztünk egyet, jól éreztük magunkat.

Merse is birtokba veszi már a bébimedencét:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése