Összes oldalmegjelenítés

2012. június 12., kedd

12.06.12.

Telnek a napok. Most éppen zuhog az eső. Ahogy egész délelőtt is tette, így ma még nem voltunk lent levegőzni sem. Merse ismét visszatért a napi háromszori alváshoz, bár tegnap kettőt aludt, de előtte hármat, meg ma is már a második alvásánál tart. Estig meg nem fogja kibírni. Amúgy minden okés, valamelyik éjszaka a szokásosnál többet keltünk, valószínűleg azért, mert jön a felső foga is. Bújnak ki szépen, rendesen. De jókedvű, kis mosolygombóc.

A főzelékekkel még mindig "hadilábon" állunk, a tejpépet nagyon szereti, azt kap reggelire és vacsorára is, de a napközbeni gyümölcs és az ebédre való főzelék nagyon nem ízlik neki. Bendegúzzal nem vot ilyen "nehéz", pedig szerintem nagyon ízletes amit kap. Ma már a mi levesünkből vettem ki a zöldséget, sűrítettem péppel, de így sem ment le, csak három kanálnyi. De majd lesz ez jobb is. Nem aggódom, kis húsgombóc, tegnap fürdetés előtt mértük, 8,88 kg (ha az "előírt, fél éves duplázás és egy éves triplázást nézzük, akkor 9,47-nek kéne lennie).

Bendegúz nagy kópé, néha nagyon ki tud hozni a sodromból. Néha nem alszik napközben, mert pont úgy jön ki, ha Merse sem alszik, Ő miért aludjon? De ma egyszerre mentek megint. Kíváncsi vayok, meddig bírják, vagyis, hogy Merse meddig bírja?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése