Összes oldalmegjelenítés

2011. május 15., vasárnap

A tegnapihoz

Legközelebb nem fogok leírni, hogy jó alvó lett Bendegúz, ugyanis tegnap éjfélig csak háromszor ébredt sírva. Harmadjára már nurofent is kapott, mert fájlalta a fogát, így aludt végül reggelig. Szinte éreztem ám, hogy nem szabad még leírnom, hogy olyan jókat alszik mostanában, mert már a napközbeni alvása is kevesebb volt, aztán este a meseolvasás után fél órával már sírva ébredt. Aztán még egyszer és éjfél után nem sokkal még egyszer. Persze mindig olyankor, amikor valami szépet álmodok... ki is akadok ilyenkor, bár napközben meg agyonpuszilgatom a kis buksiját.... Azt is elfelejtettem írni, hogy nemrég elkezdett félni az árnyékától, ilyenkor nem is marad meg a kiságyban. Az éjjeli lámpának úgy esik a fénye, hogy az ő árnyéka néha látszódik és ha észreveszi, akkor már nem is lehet megnyugtatni. Pedig napközben még játszunk is a napsütésben az árnyékkal...

A szavakból kimaradt a szőr is, de mindig kimarad valami, mert amikor mondja, akkor sosem jegyzetelem, csak utólag. Hát próbálok vele "felnőttesen" beszélgetni és nem tutyimutyizni, mint ahogy sok anyukát hallok. Elmagyarázok neki dolgokat, aztán van, amikor utánam magyaráz, van, amikor csak később. Imádom amúgy a beszélőkéjét! 

És a lépcsőn is feljön már egyedül a harmadikra, ezt videóztam is, majd hozom, de ismét újra kellett telepíteni a gépet, így most van pár elmaradásom (ja és tűntek el doksik, amiknek nagyon nem örülök, de hát ez van). 

Kellemes hétvégét, még így...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése