Összes oldalmegjelenítés

2012. december 31., hétfő

2012.12.31


Az év utolsó napja! Furcsa, hogy már megint eltelt egy esztendő! Ma megyünk be Marcellékhez és ott szilveszterezünk. Nem lesz nagy buli, hiszen Áginak még 18 nap van hátra, hogy megérkezzen a kislánya. De legalább Bendegúz és a nagy haverja, Marcell játszhatnak egy kicsit. Merse meg csatlakozik hozzájuk, mi meg majd készítünk vacsorát, meg koccintunk az új évre. Na, de az elmúlt napokról is essék szó! A karácsony jól telt, nálunk már 23-án reggel hozta az ajándékokat a Jézuska. Még szombaton feldíszítettük a fenyőfát. Idén nem vettünk igazi fenyőt, mivel tudtuk, hogy elutazunk az ünnepekre, így előkerült a műfenyő. Bendegúz volt a fő díszítő munkásunk, nagyon ügyesen feldíszítette! Volt is meglepődés reggel, mikor az ajándékok már a fa alatt várakoztak. Tőlünk legot kapott, meg matricás füzetet, Merse meg egy betonkeverő kisautót. Aznap délután el is indultunk a szüleinkhez, először Kati mamáéknál voltunk, ott aludtunk két napot. Ott is járt a Jézuska, a fiúk kaptak dömperes játékot, meg robotautót, meg állatos építőt (lego szerűség). Az ebéd is finom volt (mindenütt). 25-én Tibi tatáéknál voltunk ebéden (tesómék is ott voltak). A Jézuska ott se volt szűkmarkú, volt a fa alatt kézségfejlesztő jármű építő, meg rajztábla, meg teherautó, meg egy rendőrségi állomás (lego féleség).  26-án Laci tatáéknál voltunk, ide duplot hozott a Jézuska, meg egy hátitáskát, remélhetőleg szeptembertől már használni is fogja Bendegúz az oviba. Meg került még a fa alá egy békás játék, golyó összeszedegető. Meg betűs kockák egy kis gurulós tárolóban. Illetve egy olyan kis betonkeverő, amit mi is vettünk Mersének. Így legalább nem fognak veszekedni a fiúk, lesz egyforma autójuk (vagy mégis fognak veszekedni?). 27-én mentünk ki a dédikhez, onnan kifestőt kaptak, meg egy piros szamarat (egy fehér-szürke már volt itthon), olyan ugrálósat, úgyhogy ebből is szert tettek még egyre, így mindkettőre jut mostmár egy szamár! A dédiknél két napot voltunk, ott aludtunk, de ez is hamar eltelt és pénteken hazajöttünk. Furcsa érzés volt, de jó érzés volt IDE HAZAJÖNNI!

Az ajándékok, persze lemaradt róla pár dolog, de azt hiszem, nem panaszkodhatnak a fiúk:
Ez is egy jól sikerült kép, három generáció, Laci tata, Csongi, Bendegúz és Merse játszanak a békás játékkal:
A dédiéknél még körte és barackfát is ültettek: 

Nem írtam arról, hogy milyen mesés módon tettünk szert a beépíthető tűzhelyünkre. Most nem is fogok panaszkodni a Média Marktra, bár megtehetném, csak annyit írok, hogy a mi utánjárásunkkal  lett meg végül. Egy másik városba kellett elmenni érte, úgyhogy mozgósítottuk Feci-Bogi barátainkat, hogy legyenek a segítségünkre. Végül két napja került a házunkba, most tervezgetjük, hol legyen a végleges helyük. Van A és B variáció is, de egyenlőre csak ideiglenes helyet kapnak (gáztűhely és villanysütő), majd nyáron lesz átvezetékelve, addig meg eldöntjük, hol legyenek.
És akkor idénre ez az utolsó bejegyzésem, jövőre találkozunk (a héten már jön is az üzletkötő, hogy megkössük az internetet).
Boldog Új Évet Kívánunk: Bendegúz, Merse, Csongi és Angi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése