Összes oldalmegjelenítés

2012. november 14., szerda

Költözés...

Azt hiszem, idén már nem nagyon fogok jönni blogolni. Egyszerű az oka, elköltözünk. A harmadik emeleti lakás helyett lesz egy kertes kis sorház, amibe beköltözünk, előreláthatólag december elején. Lassan kezdek majd dobozolni és szervezni a következő két hétvégét (ez a hétvége még szabad), hogy sikeresen "letudjuk" ezt is. Hát nem lesz egyszerű, az biztos, de tudtuk, hogy nem maradunk itt sokáig. Vagyis reméltük, hogy sikerül egy adás-vétel hamarosan, és most sikerült is. Már nyáron majdnem költöztünk, csak a szerződéskötés előtt fél nappal az eladó visszamondta a cserét, most megvártuk az aláírást és már tudom mondani, hogy három hét és az új helyen leszünk! Egy nagyközséget választottunk, innen nem messze. Senki ismerősünk nincs, de hát itt se volt, mikor elköltöztünk a szüleinktől. Nem nagy távolság ám a nagyváros és a nagyközség között az út. A két szobás lakásunkat sikerült elcserélni egy 2+2 szobás emeletes sorházra. A fiúk mehetnek is külön szobába. Lesz egy kis kertünk is, a központ nincs messze, az iskola, óvoda sem. Sőt, még bölcsi is működik!
Ma már felhívtam az ovijukat, hátha januárban Bendegúz már tudna kezdeni. Hát, nem vidítottak fel. Akik most voltak három évesek nyáron, már nem fértek be a csoportba, csak az idősebbek. Megnéztem a honlapjukat, elmletileg 150 gyerek van, szóval nem kicsi közösség. Azután felhívtam a bölcsödét, majd januárban kell bemennem személyesen és megbeszéljük, hogy mit lehetne tenni arra a fél évre. Sokat nem ígért, úgyhogy most ott tartunk, hogy lehet, csak jövő ősszel lesz óvodás Bendegúz. Na, mindegy. Reméljük, hogy lesz valami.
Ezt leszámítva telnek a napjaink. A fiúk egyre jobban összecsiszolódnak, megy a bohóckodás rendesen. Merse mindent eltanul Bendegúztól, a jót is és a rosszat is. Néha a falra mászok tőlük.... Zajlik az Élet!
Mivel nem tudom még, mikor lesz internetünk, meg egyáltalán, hogy rendezkedünk be, ezért nem is tudom, mikor tudok majd jönni. De számításaim szerint idén már nem. Úgyhogy legközelebb már az új helyről fogok jelentkezni! Addig pedig dobozolunk, mókázunk, költözünk, kipakolunk, éljük az életünket....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése