Összes oldalmegjelenítés

2011. április 5., kedd

20 fok

Egy ideje nem fűtünk és el kell mondjam, tartjuk az állandó 20 fokot a lakásban. Annak ellenére, hogy néha egésznap nyitva vannak az ablakok. Na, jó, ma nem teljesen szellőztettünk, mert délelőtt esett az eső, de amúgy kint is elég szép időnk van. Szerencsére itt van a tavasz, nagyon szeretem ezt az évszakot, talán a legjobban, bár mindegyiknek meg van a maga szépsége. A héten már elkezdtem a tavaszi nagytakarítást is, igaz, "kényszerből", mivel a télen bezáott a pincénk és a gyerekrucikat ott tároltuk, aztán egy kicsit dohos szaguk lett, így most kimosom az összeset. Hétvégére talán meg is száradnak, így most rendszeresíthetem is őket, aztán ha hétvégén szép időnk lesz, akkor jöhet az ablakpucolás és a többi kis zeg-zug.


Szombaton megyünk megnézni a bölcsit, ahova íratjuk Bendét, vagyis szeretném, ha oda menne majd ősztől. Lesz egy másik bölcsi is, ott majd jövőhéten lesz nyílt nap. Egyelőre megnézzük, milyen a bölcsi, ezután lesz a beiratkozás és majd augusztus végén a beszoktatás. Igaz, hogy júliusban tölti a két évet, de hát nyári szünet van a bölcsiben és ilyenkor ügyeletet tartanak, annak meg nem látom értelmét, hogy ide-oda rakosgassuk, majd augusztus végén elkezdjük szokni azt a bölcsit, ahova felveszik.


A héten csütörtökön megyünk ismét nephrológiára is, előtte ultrahangra. Nagyon remélem, hogy ismét negatív lesz és nem kell emiatt többször kontrollra menni. Előtte még vizeletet kellene gyűjteni, de lehet, hogy majd aznap teszem fel a zacsit. Ma is olyan békésen aludt hajnaltól reggelig, hogy nem volt szívem felébreszteni. Meg a csütörtök sem lesz késő időpont, csak eddig mindig hamarabb vittük, hogy mire megyünk a főrvoshoz, addigra meglegyen az eredmény.


És hoztam a videót, mely tanusítja, hogy a játszótéri csúzdán nem kell a segítségünk, ez a nagyfiú már egyedül tud fel-le csúszni-mászni. Igaz, ezt csak az itteni játszinál tudja: 





http://www.youtube-nocookie.com/v/OUoB27TY8yg?fs=1&hl=hu_HU&hd=1



És még egyet hozok, ez tegnap készült a belvárosban. Itt található egy 0 km kőnek nevezett valami, amit a gyerekek évek óta imádják és nagyon szeretik fényesre szicsolni rajta a köveket...

http://www.youtube-nocookie.com/v/gxarWkUHvcM?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése