Összes oldalmegjelenítés

2011. április 20., szerda

14.fog

 Mint írtam, Bendének a szemfogaknál be van durranva az ínye, egy hete bújt ki az első, most követte a második, de szerintem a felső kettő is meglesz 1-2 héten belül. 

Az elmúlt napok is igencsak gyorsan elteltek. Szombaton voltunk egy másik bölcsi nyílt napján. Itt a termek annyira nem tetszettek nekem, de az udvar az hatalmas volt és tele volt minden jóval. Homokozó (5-6 legalább), kis talicska, kis motor, tele fával, árnyékkal, kis zeg-zuggal, emelkedővel, lejtővel, ahol csak úgy lehetett lemotorozni, hogy csak na. Bendének nagyon tetszett, alig akart eljönni. Hoztunk jelentkezési lapot, de ugye ez a második hely lenne. 

Vasárnap pedig kimentünk egy ismerősünkhöz, Kata babáékhoz, ahova jött még Alízka és Marci barátunk is, no meg ugye a szüleik. Volt ám nyüzsgés, a gyerekek nagyon élvezték, még jó idő volt, kint voltak a szabadban, csúzdáztak, fociztak, vagy csak krétáztak, aztán bent rombolták szét a nappalit. Alig akartunk hazaindulni, de hát mivel közeledett a fürdés idő, így muszáj volt eljönni (és így is 3/4 órával később fürödtünk). Aznap este elég ramatyul aludt Bende, igaz, telihold is volt, meg lehet a sok élmény kavargott még. Viszont hétfőn ebéd után a szokásos időben feküdtünk (egy óra előtt) és igaz, hogy kétszer felébredt, de végül negyed ötkor kelt. Ilyen már nagyon régen volt, mert általában fél háromkor már fent van. És hogy örömködjek még, aznap este is nagyon jól aludt, bár mellettem aludt be, de azután kikerült a kiságyba és csak fél hatkor ébresztett, de azután még aludtunk. És hogy miért ne ilyenkor kelljen időre menni valahova? Hát igen, reggel fél nyolc után már úgy kellett kelteni, mert hát mennünk kellett, de olyan édesen ébredt, hogy szerintem nem vette rossz néven az ébresztést. 

Tanuljuk a locsolóverset is, mert hát ugye hétvégén már húsvét lesz. Nem nagy valami és le fogom videózni, mert van egy sanda gyanúm, hogy locsoláskor meg lesz illetődve és nem fog egy mukkot sem szólni, de itthon meg olyan aranyosan mondják a fiúk, hogy muszáj lesz levideóznom (majd húsvét után hozom ide is). 

Jó idő van, így sokat vagyunk kint is, holnap ismét mondóka, aztán meg ugye jön a húsvét és majális, szóval lesznek programok rendesen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése