Összes oldalmegjelenítés

2011. március 7., hétfő

Csúzda és a motor

Most két videót hozok, tegnap lementünk a játszótérre és hát lehetne mondani, hogy le sem akart szállni a csúzdáról Bende. Itt még nem látszik, hogy sikerült megtanítani neki, hogy üljön le és csússzon úgy, hogy ne forduljon hasra. Ezek a lehuppanások nekünk fájtak, de hát ő meg élvezte és csak ment csúszni:




http://www.youtube-nocookie.com/v/k1EoFFLs804?fs=1&hl=hu_HU&hd=1



Szóval a végére megtanulta, hogyan kell leülni és szépen lecsúszni. Sőt, még másik gyerekek is jöttek és csúzdáztak, néha elnézte őket, de néha ment a maga dolgára. Hamarosan ismét bitorolni fogjuk naponta a játszóteret, mert hát csak jön már a tavasz...


A másik videó pedig a motorozásról szól, már nagyon ügyesen megy mindenhova a járgánnyal, ritkán száll le róla, igaz, akkor otthagyná a mocit és menne gyalog tovább. Imádja az emelkedőket, ha gyalog van, ha motorral, hát most ezt sikerült megörökíteni: 


http://www.youtube-nocookie.com/v/psqI9WiunaA?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

Tényleg úgy gondolom, hogy mostmár jön (jöhetne) a tavasz, ma igazán szép napsütéses időre ébredtünk. És ma nekem lesz még egy állásinterjúm, hát kíváncsi leszek, milyen a meló és milyen lesz az egész. De erről majd később írok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése