Összes oldalmegjelenítés

2016. február 18., csütörtök

Változások...

De rég voltam, és mennyi minden történt azóta! Első körben viszont annyit, hogy idén elballag Bendegúz az oviból. Ez is változás, de talán az nagyobb változás lesz, hogy visszaköltözünk szülővárosunkba családi okok miatt.... Erről itthon mi már tavaly július óta beszélgetünk. Nem az itteni körülmények miatt mennénk, hiszen nagyon megszerettünk már itt, kis csendes, barátságos, fejlődő falu, közel a megyeszékhely, a gyerekek is nagyon szeretnek itt. A családi okokról meg majd később írok.
Azt az egyet tudtuk, hogy ha megyünk is, akkor úgy időzítjük, hogy Bendegúznak ne legyen nagyon nagy törés már megint az életében, ezért az iskolát már ott kezdené. Így is eléggé megijesztette a gondolat, hiszen minden kisbarátját itt kell hagynia. Ráadásul tudni kell, hogy nem sok a ballagó diák most az oviból, így csak valószínűleg két osztályt fognak indítani, viszont az Ő csoportjukból 13-an is elballagnak idén, így biztosan lett volna ovis csoporttársa a suliban. Most pedig megint újra kell kezdenie az ismerkedést. Mindenesetre talán ez a legjobb időszak arra, hogy ha menni szeretnénk, akkor most induljunk neki.



A múlthéten voltunk is két iskola nyílt napján, körbenéztünk, ismerkedtünk, úgy néz ki, hogy a kiválasztott iskola meg is tetszett Bendének, ahol egy ismerős lányka lesz az osztálytársa, így már lesz neki egy ismerőse legalább. :-) A többi dologról meg majd később írok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése